Ajanvaraus Seinäjoki ›
Ajanvaraus Oulu ›

Yrityksemme tarina

Minulla oli ongelma oikeassa käsivarressa, iso musta ongelma. Nuoruudessa tehty pieni tatuointi, joka oli peitetty hieman suuremmalla värillisellä kuvalla. Kului vuosia, kunnes tämäkin kuva piti peittää ja siihen tarvittiinkin taas isompi alue ja aika paljon mustaa väriä.

 

Seuraava vaihtoehto olisi värittää koko olkavarsi mustaksi.

 

Silloin heräsi ajatus tatuoinnin vaalentamisesta peitekuvaa varten, ettei tarvitsisi värittää puolta kättä mustaksi. Tällöin elettiin vuotta 2011 ja tatuoinnin poistoista ei oikein löytynyt tietoa eikä poistoja suoritettu juurikaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Helppoa ratkaisua ei siis ollut, mutta ajatus tatuoinnin vaalentamisesta jäi muhimaan.

 

Keväällä 2012 ongelma oli edelleen olemassa ja muistan, kuinka aurinkoisena päivänä liikennevaloissa päätin, että nyt ongelmalle on tehtävä jotakin. Yksinkertaisesti en voi olla ainut tällaisen ongelman kanssa.

 

Halusin auttaa itseni lisäksi muitakin ja tuoda tatuoinnin poisto -palvelun Etelä-Pohjanmaalle. Sopivien yhtiö- ja yhteistyökumppaneiden löydyttyä Seinäjoen Laserhoito Oy perustettiin syyskuussa 2012.

 

Yhtiön tarina meinasi loppua jo marraskuussa Säteilyturvakeskukselta saamaamme kirjeeseen. Tästä alkoi 3,5 vuotta kestänyt lupaprosessi, joka päättyi toukokuussa 2016 Aluehallintoviraston meille myöntämään lupaan.

 

Keväällä 2017 avasimme toisen toimipisteen Ouluun. Ja sitten takaisin siihen ongelmaan: tatuointi on edelleen olkapäässäni ja ensimmäisen kerran sitä laseroitiin vasta liki 4 vuotta yhtiön perustamisen jälkeen. Suutarin lapsella ei taida edelleenkään olla kenkiä?

 

Pari muuta tatuointiani on ”hoidettu” ennen tätä suurempaa prosessia; vatsan tatuointi on poistettu kokonaan ja vasemman olkavarren tatuointia vaalennettu peitekuvaa varten.

 

Vaaditaan vielä kuitenkin aika monta käsittelyä ja paljon kärsivällisyyttä ennen kuin oikeassa olkavarressa on uusi tatuointi.

 

Kaduttaako vanhat nyt poistettavat tatuoinnit? Ei sinänsä kaduta ja olisin hyvinkin voinut elää myös niiden kanssa. Onneksi nykyaikainen lasertekniikka mahdollistaa entistä paremmat peitetatuoinnit.

 

Jyri Peuranen Perustajaosakas, toimitusjohtaja

Me palvelemme

Oulun toimipiste

Ajanvaraus ›   

 

TATUOINNIN POISTOT 

Mika Pöytäkivi

050 3379 710 (myös WhatsApp)

mika.poytakivi@tatuointipois.fi

 

Ville Köykkä

044 2592 677

ville.koykka@tatuointipois.fi

 

HALLINTO 

Jyri Peuranen

0400 913 892

jyri.peuranen@tatuointipois.fi

 

YHTEYSTIEDOT 

Koulukatu 34 (Oulun Ihoterveys Oy)   

90100 Oulu 

 

Seinäjoen toimipiste

Ajanvaraus ›  

 

TATUOINNIN POISTOT 

Ville Köykkä

044 2592 677 

ville.koykka@tatuointipois.fi


Jaana Ojala

050 5215 630 

jaana.ojala@tatuointipois.fi

 

HALLINTO 

Jyri Peuranen

0400 913 892

jyri.peuranen@tatuointipois.fi

 

YHTEYSTIEDOT 

Toimimme Hoitopalvelukeskus
Sinfonian tiloissa   

 

Kalevankatu 2 (2. kerros)

60100 SEINÄJOKI

 

POSTIOSOITE 

Seinäjoen Laserhoito Oy

Siimoninpojankatu 6

60200 Seinäjoki

Y-tunnus: 2498031-4